به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اعلام این خبر، گفت: این مرکز آموزشی با توجه به اعلام نتایج طرح اول پایش مراکز آموزش علمی کاربردی(مهر ماه ۱۴۰۱) در بین مراکز برتر استان قرار گرفت.

وی اظهارکرد: مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در حال حاضر با وجود ۶۱۰ دانشجو در ۱۸ کدرشته فعالیت خود را از سال ۷۷ آغاز کرده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: هفت مرکز علمی کاربردی در استان مرکزی شامل مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک، دادگستری استان مرکزی، مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت تولید تجهیزات سنگین –هپکو، مرکز شرکت سهامی آلومینیوم ایران، مرکز علمی کاربردی شرکت ماشین سازی اراک، مرکز علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان مرکزی و مرکز آموزش علمی کاربردی توانبخشی اراک در حال فعالیت هستند.