• مدارکی که لازم است از قبل در پرونده موجود باشد
  1. سوابق خدمت و یا مدارکی دال بر استفاده از سهمیه مربوطه
  2. وضعیت نظام وظیفه برادران (پایان خدمت،‌معافیت تحصیلی، ترخیص از خدمت)
  3. تصویر گواهی اشتغال (کادر نظامی و طلاب)
  4. اصل مدرک پایه (دیپلم برای مقطع کاردانی و فوق دیپلم برای مقطع کارشناسی)
  5. تاییدیه تحصیلی
  • ریز نمرات مقطع پایه (ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی)
  • مدارک لازم هنگام مراجعه جهت انجام امور فراغت از تحصیل
  1. اصل کارت دانشجویی
  2. کپی تمام صفحات شناسنامه(۳ سری)
  3. کپی کارت ملی پشت و رو (۳ سری)
  4. کپی کارت پایان خدمت پشت و رو(۳ سری)
  5. فرم تسویه حساب (تهیه از انتشارات مرکز)
  6. پرینت میزان بدهی سایت صندوق رفاه با مراجعه به امور دانشجویی (ویژه دانشجویانی که از تسهیلات صندوق رفاه استفاده نموده اند)
  7. سه عدد “پاکت” عکس ۴*۳
  8. پنج قطعه عکس ۴*۳ تمام رخ ، پشت نویسی شده ،زمینه سفید ( با رعایت حجاب و شئونات اسلامی)

• شرایط تحویل گواهینامه موقت دانش آموخته
  1. دانشجویان پس از تکمیل نواقص احتمالی و تسویه حساب با مرکز جهت اخذ گواهی معدل و یا نامه نظام وظیفه (ویژه مشمولین) می توانند با هماهنگی واحد دانش آموختگان در زمان تعیین شده مراجعه نمایند.
  2. پس از ارسال پرونده به سازمان مرکزی توسط واحد دانش آموختگان مرکز وصدورآن توسط سازمان مرکزی،ابتدابه شخص فارغ التحصیل (غیرمشمول) گواهینامه موقت اعطاخواهدشدوصدوردانشنامه پایان تحصیلات بعد ازصدورگواهینامه موقت صورت خواهدگرفت و صدور اصل مدرک( دانشنامه) پس از طی مراحل اداری توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی صادر خواهد شد.
  3. هیچ گونه گواهینامه یا گواهی متفرقه قبل از تسویه حساب دانشجو صادر نخواهد شد، لذا دانشجویان محترم جهت تسریع در کار می بایست پس از اعلام آخرین نمره جهت انجام امور فراغت اقدام نمایند.
  4. جهت دریافت دانشنامه می­بایست با در دست داشتن اصل گواهینامه موقت ، اصل دانشنامه کاردانی(جهت دانش آموختگان مقطع کارشناسی) یک قطعه عکس۴*۳ ،نامه تسویه وام صندوق رقاه(در صورت داشتن وام) از مرکز و کارت پایان خدمت(آقایان)ومی توانید به دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مراجعه نمایند .
  5. فارغ التحصیلان مشمول خدمت وظیفه عمومی که از معافیت تحصیلی دانشگاه استفاده نموده اند یک سال از تاریخ فراغت از تحصیل مهلت دارند بعد از انجام امور تسویه حساب معرفی نامه خود را از واحد فارغ التحصیلان دریافت و به بخش وظیفه عمومی ارائه نمایند در غیر اینصورت عواقب ناشی از عدم مراجعه بر عهده شخص فارغ التحصیل می­باشد.
  • مدارک لازم برای دریافت گواهینامه موقت
  1. اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا کارت معافیت یا گواهی اشتغال به خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل در مقاطع بالاتر (ویژه آقایان)
  2. به دانشجویانی که از وام شهریه دانشجویی استفاده نموده­اند گواهینامه موقت اعطا خواهد شد، اما تحویل دانشنامه منوط به تسویه وام می باشد.

• تاریخ فارغ التحصیلی
  1. تاریخ فراغت از تحصیل دانشجویان ترمی : درج تاریخ فارغ التحصیلی براساس مصوبات شواری آموزشی دانشگاه برای نیمسال اول ۳۰ بهمن ماه ، نیمسال دوم ۳۱ تیرماه و برای ترم تابستانی ۳۱ شهریور ماه هر سال می باشد .لازم بذکر است چنانچه آخرین نمره دانش آموختگانی که درس کارورزی ، پروژه و یا درس معرفی به استاد دارند تا قبل از ۱۵ اردیبهشت ماه به اداره آموزش مرکز اعلام شود تاریخ فارغ التحصیلی آنان ۳۰ بهمن سال قبل بوده و پس از این تاریخ ۳۱ تیر ماه همان سال منظور خواهد شد . حال چنانچه نمرات دروس یاد شده تا قبل از ۳۰ آبانماه به اداره آموزش مرکز اعلام شود تاریخ فارغ التحصیلی برای ۳۱ شهریورماه و چنانچه پس از تاریخ اعلام شود ۳۰ بهمن ماه به عنوان تاریخ فارغ التحصیلی منظور خواهد شد .