نسخه آزمایشی
۲۲۸ بازدید

به گزارش حوزه پژوهشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با همکاری مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی این مرکز ، اقدام به برگزاری استات آپ کسب و کار بر پایه شیره انگور و کشمش در ۲۶ آذرماه ۹۹ نمود.

در این برنامه که با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط حافظ بین المللی قرآن کریم جناب آقای محسن بیات، آغاز شد؛ ابتداد دکتر پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک ضمن عرض خیر مقدم به شرکت کنندگان در رویداد استارت آپی شیره انگور و کشمش، هدف از برگزاری رویداد شتاب را شناسایی و توانمند سازی ایده های برگزیده عنوان نمود و افزود: این مرکز در جهت تحقق اهداف دانشگاه نسل سوم (دانشگاه کارآفرین) در حال انجام وظایف متناسب با اساسنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی می باشد.

وی افزود: با توجه به اینکه شهرستانهای اراک و خنداب به عنوان یکی از قطبهای تولید انگور و کشمش بوده و در انجام فرایندهای آن از مرحله تولید تا برداشت، انتقال و نگهداری و توزیع با مسایل و مشکلاتی روبرو می باشد لذا این مرکز به منظور کاهش مشکلات پیش رو، اقدام به برگزاری رویداد شتاب تخصصی (استارت آپی) کسب و کار بر پایه شیره انگور و کشمش نمود.

پارسا در ادامه با اشاره به محورهای فراخوان رویداد اذعان داشت: فراخوان رویداد در شهریور ماه صورت گرفت که محورهای آن شامل (آموزش و توانمند سازی و افزایش بهره وری، مکانیزاسیون تولید انگور(آبیاری، مقابله با آفات و برداشت محصول)، فرآوری محصولات انگور و کشمش (بسته بندی، فرآوری محصولات جانبی، خوراکی های سنتی انگور، نگهداری محصولات،)، بازاریابی و فروش
وی در پایان با بیان اینکه: این مرکز جز اولین مراکز دارای مرکز نوآوری بوده که در سال ۱۳۹۶، موافقت ایجاد مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی را اخذ نمود گفت: در حال حاضر این مرکز دارای هسته هایی از جمله ( موشن گرافیک – آفتاب – ایده پردازان پارسی – روشان کاوان داده هوشمند – سامانه آنلاین خدمات دهی به همراهان بیمار– سامانه هوشمند ناوگان دانش آموزی- فروشگاه اینترنتی سوغات ایرانی – اپلیکیشن گردشگری و اپلیکیشن پیاده روی) بوده، و همچنین چندین قرارداد اجرای طرح با دستگاهها و شرکتها انعقاد اکرده است که ز جمله می توان به طراحی اپلیکیشن گردشگری استان مرکزی اشاره نمود که فاز اول آن مورد بهره برداری قرار گرفته است.

وی در پایان اظهار داشت: با توجه به فعال بودن مرکز نوآوری تعداد زیادی ایده نیز خارج از سامانه دریافت شده است و کارگاههایی در خصوص توانمندسازی از جمله بوم کسب و کار و نحوه ارائه گزارش در رویداد برگزار گردید و پس از بررسی و غربال گری توسط منتورها و نظر ایشان، در نهایت تعداد ۶ اثر به مرحله پایانی راه پیدا کردند.

موسی زاده در پایان با اشاره به اینکه در سراسر ایران شیره های انگور با طعم های مختلف انگورهای همان اقلیم تولید می شود خاطر نشان کرد: امیدواریم در آینده با برگزاری استارتاپ هایی که د راین خصوص برگزار می گردد بتوانیم با هدف پیشرفت و توسعه علمی تولید این محصول بتوانیم به کسب مجوزهای وزارت بهداشت و همچنین برند سازی این محصول اقدام نماییم و شیره های انگور را در سطح ملی گسترش داده و همچنین این محصول را بصورت بین المللی معرفی نموده و از تولید این محصول بتوانیم رونق اقتصادی را در ایران شاهد باشیم.

در ادامه آقای دکتر رئوفی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی با اشاره به اینکه آموزش های علمی کاربردی با هدف ارتقاء و انتقال دانش کار، ایجاد مهارت و تجارب شاغلان، افزایش بهره وری، و به فعالیت درآوردن استعدادهای نهفته برای تصدی مشاغل گوناگون انجام می شود؛ افزود: علمی کاربردی با توجه به اینکه از دانشگاه های مهارتی به شمار می رود و هدفوی در ادامه با بیان اینکه کلیه مراکز دانشگاه علمی کاربردی استان نسبت به برگزاری استارت آپ هایی بر محور فعالیت های مرتبط با همان مرکز آموزش اقدام نموده اند، افزود: هدف از برگزاری این استارت آپ ها رویکرد مهارت و مدل کسب و کار در استان می باشد.
وی با بیان اینکه استارت آپ یک سازمان موقت با ارائه یک ایده و با هدفی معلوم می باشد افزود: هدف از برپایی استارت آپ کسب و کار بر پایه شیره انگور که متولی آن مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک می باشد؛ کسب و کار اینترنتی و تولید کشمش و شیره انگور است.

وی در پایان با توجه به اینکه استان مرکزی در زمینه تولید شیره انگور و کشمش جزء استان های مطرح کشور محسوب می شود افزود: با توجه به فعال بودن مرکز نوآوری جهاددانشگاهی اراک، استارت آپ هایی که در این زمینه برگزار می شود می تواند با لینک شدن به این مرکز ، راه را به منظور ایجاد مهارت و مدل کسب و کار و همچنین ایده های جدید در زمینه تولید شیره انگور و کشمش هموار نماید.

 

بالا