نسخه آزمایشی
۵۵ بازدید

درروز یکشنبه ۲۹/۰۸/۱۴۰۱ ساعت ۱۱کلاس کارگاه آموزشی ارتباطات انسانی در کسب وکارهای اینترنتی توسط جناب آقای دکتر مسعود شهرجردی برگزار گردید  در این کارگاه

نحوه ارتباطات انسانی درکسب،و درآمد از اینترنت مورد بررسی و آموزش قرار گرفت. کسب درآمد از اینترنت یا همان کسب پول از طریق اینترنت مورد آموزش قرار گرفت  و همه ما دوست داریم که با آسان‌ترین راه ممکن درآمد ثابت ماهیانه برای خود درست کنیم. پس باید قبول کنید که انگیزه کافی برای استفاده از این روش وجود دارد، اما نکته‌ای که باعث دلسردی اکثر کاربران می‌شود، این است که رقابت در این حوزه بسیار بالا بوده و فرد باید صبر و حوصله کافی برای فعالیت در آن داشته باشد.

شما:

• اگر بخواهید یک صفحه اینستاگرام درست کنید، باید با فالوور های خود در ارتباط باشید؛
  • اگر بخواهید کانال تلگرام داشته باشید، باید کاربران را به سمت مطالب خود جذب کنید؛
  • اگر فریلنسر هستید، باید سابقه کاری و رزومه مناسبی برای خود درست کنید؛
  • اگر وبلاگ نویس هستید، باید خلاقانه رفتار کنید و مطالب جذاب بنویسید؛
  • اگر با مشارکت در فروش می‌خواهید پول بدست بیاورید، باید اصول بازاریابی را فرا بگیرید.

پس ارتباطات انسانی و کسب درآمد از اینترنت یعنی کسب تخصص و دانش به مرور زمان و به کار گرفتن آنها در فضای مجازی. می باشد

بالا