نسخه آزمایشی
۵۵ بازدید

ولین نشست توجیهی کادر اجرایی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در این نشست، گفت: یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان بزودی برگزار می شود.

وی اظهارکرد: مهلت ثبت نام تیم های شرکت کننده در مسابقات تا پایان آبان ماه و زمان برگزاری نیمه اول آذر ماه سال جاری خواهد بود.

مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در خصوص نحوه امتیاز دهی داوران و جمع بندی امتیازات توسط کادر اجرایی توضیحاتی بیان کرد.

فاطمه غنی پور عضو هیات علمی جهاددانشگاهی استان مرکزی در ادامه، اذعان کرد: سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در ۱۰ دوره مسابقات ملی مناظره را برگزار کرده است که دو دوره قبل به علت بیماری کرونا و عدم حضور دانشجو با استقبال کم این مسابقات برگزار شد.

داور سه دوره مسابقات مناظره دانشجویی در استان در پایان اظهارامیدواری کرد؛ امسال با حضوری شدن دانشگاه ها با استقبال بیشتر دانشجویان، این مسابقات برگزار شود.

گفتنی است؛ یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با هدف توانمندسازی دانشجویان در گفتمان‌های علمی و با شعار “مناظره، فرصتی برای یادگیری” توسط جهاددانشگاهی برگزار می شود.

بالا