همزمان با ایام سالروز شهادت امام حسن مجتبی(ع) و حضرت رقیه(س) ویژه برنامه ضریح خاکی بصورت برخط برگزار شد.

ه گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: همزمان با ایام شهادت کریم آل الله حضرت امام حسن مجتبی(ع) و حضرت رقیه(س) ویژه برنامه ضریح خاکی به همت کانون مهدویت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار شد.

وی افزود: در این مراسم حجت الاسلام فیاض کارشناس محترم برنامه در خصوص ویژگی های حضرت امام حسن مجتبی(ع) و ارتباط ویژگی های شخصیتی آن امام همام با جامعه روز و همچنین بررسی ساختارها و پایه های ظهور در نگاه ائمه اطهار(ع) مباحثی بیان کرد.

غلامی با اشاره به اینکه این برنامه بصورت برخطر برگزار شد، تصریح کرد: در ادامه این ویژه برنامه جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان و کارشناس برنامه برگزار شد.

وی یادآور شد: مداحان اهل بیت(ع) در این مراسم به مدیحه سرایی و مرثیه خوانی پرداختند و از ۸ نفر از شرکت کنندگان در پایان مراسم تقدیر به عمل آمد.