مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک به مناسبت عید غدیر خم اقدام به برگزاری مسابقه ای ویژه دانشجویان این مرکز نمود

برگزاری مسابقه غدیر ویژه دانشجویان

به گزارش حوزه دانشجویی – فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک؛ در مرداد ماه ۹۹ بمناسبت عید غدیر خم مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک به همت امور دانشجویی فرهنگی مرکز و با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی ، اقدام به برگزاری مسابقه فرهنگی برای دانشجویان نمود.
این مسابقه در بخش های مختلف فرهنگی و هنری شامل (بخش نقاشی و عکاسی با موضوع غدیر، بخش دلنوشته با موضوع شیعه علی بودن، بخش کتابخوانی با موضوع خطبه غدیر و بخش نقاشی با موضوع آزاد) برگزار گردید.
نتایج این مسابقه در تاریخ ۱۹ مرداد ۹۹ اعلام گردید که در بخش کتاب خوانی سه نفر از مدرسین ، سه نفر از دانشجویان و یک نفر از کارکنان و در بخش نقاشی نیز ۳ نفر از همکاران ، موفق به کسب رتبه شدند.